a város arca
Program
Veszprémi Petőfi Színház

 

 

Borban az igazság, borban a vigasz 

2012. június 22-én 20 órakor a História étteremben és július 27-én 21 órakor a  História kertben mutatják be a Petőfi Színház „Borban az igazság, borban a vigasz” című zenés vigasságát.

A műsorban felcsendülnek az operettirodalom és a magyar nóták remekei, melyeket humoros történetekkel fűszereznek a színészek (Módri Györgyi, Kőrösi Csaba, Szűcs László és Szeles József). A színház művészei mellett a zenés vigasságon fellép Kalló Zoltán hegedűművész és Völgyesi Gyöngyi zongoraművész.

 

 

 

SingSingSing 3

2012. június 28-án, 19 órakor folytatódik a harmadik résszel a SingSingSing musical-show a Veszprémi Petőfi Színházban.
A sok meglepetést ígérő produkcióban többek
között olyan zenés darabokból csendülnek fel dalok, mint a Rómeó és Júlia, a Moulin Rouge, az Aida,  vagy éppen a Daddy Cool Musical.

 

Az  előadás több újdonságot tartogat díszeletek, jelmezek és koreográfiák terén is. Szakál Attila rendező-koreográfus célja továbbra is az, hogy igényes kikapcsolódást nyújtson azoknak, akik kedvelik ezt a műfajt, és a hétköznapi gondok mellett szeretnének egy felhőtlen estet eltölteni a színházban. A SingSingSing csapatához az elmúlt három évben a veszprémi és székesfehérvári színészek mellett olyan népszerű énekesek csatlakoztak, mint Feke Pál, Szomor György, Végvári Eszter, Mészáros Árpád Zsolt és a Vastag testvérek.

 

Az előadás után közönségtalálkozó party lesz a História étterem közreműködésével a színház előtti téren.

 

 

A Veszprémi Petőfi Színház honlapja: http://www.petofiszinhaz.hu

 

Forrás: Petőfi Színház