a város arca
MOZAIK
MŰVÉSZET
Lépjen be a fénykönyvtárba!

Töltsd hasznosan az idődet a nagy bezárkózás idején! Gyermekeknek varázslatos meséket, felnőtteknek párkapcsolati konfliktusok mélyebb megértését segítő, önismereti regényeket kínál papír- és e-könyvek formájában is a veszprémi Fénykönyvtár Kiadó.

A „Tündérpihe és a Titkok Erdeje” egy csodálatos barátság keretébe ágyazva avat be a tündérek és az erdő életének apró titkaiba, a mesekönyvben pedig kifestő is található. A meséhez kapcsolódóan a vészhelyzet idejére ellenállhatatlanul alacsony áron online anya-lánya élményfestés is rendelhető, melynek során gyönyörű, éjszakai hatású, tündéres-táncos képet festhetnek meg a szülők és a gyerekek közösen, amely sötétben foszforeszkál!

Az „Ezüst Erdő” egy kedves, ám meglehetősen gyáva kis boszorkány kalandját meséli el, akinek meg kell tanulnia kiállni önmagáért, hogy megváltozhasson az élete.

A „Gyógyító Szerelem” trilógia regényes, olvasmányos formában segíti az olvasókat a saját párkapcsolati konfliktusaik és önmaguk tudat alatti működésének mélyebb megértésében, illetve az életük megváltoztatásában. A trilógia második kötetéhez ingyen letölthető munkafüzet és online meditációsorozat tartozik, hogy a belső munka még hatékonyabb, az elért eredmény pedig még nagyobb legyen!

A most induló "NeSzi Mesék" nevű, gyerekeknek szóló YouTube csatornára hamarosan ingyenes mesék kerülnek fel, a "Gyógyító Szerelem" YouTube csatornán pedig szintén ingyenes meditációkhoz lehet csatlakozni a vészhelyzet ideje alatt hétköznaponként 20:30-as kezdettel!

Bővebb információ a https://nemethszilvia.hu honlapon a "Könyveim" és a "Tündéri programok" menüpontok alatt, valamint a Facebookon (@neszimesek és @naplanyakonyvek).

Szöveg és fotók: Németh Szilvia