a város arca
VESZPRÉMÜNK
VESZPRÉMI KÖZÜZEMI SZOLGÁLTATÓ ZRT
Intézkedések a koronavírus terjedésének megelőzésére

Tisztelt Ügyfelünk!

A VKSZ Zrt.-nél gondolunk Önre és családjára. A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében március 16-tól, határozatlan ideig szüneteltetjük a személyes ügyfélfogadást Haszkovó úti Ügyfélszolgálatunkon. Kollégáink telefonon és elektronikus úton továbbra is segítik az ügyintézést, az Ügyfélszolgálat hivatalos nyitvatartási idejében. (A személyes ügyfélkapcsolat kizárólag - az ügyintézővel előre egyeztetett, halaszthatatlan ügyben – egyedi mérlegelés alapján lehetséges. )

Március 16-tól, személyesen a Parkolási Csoport Ügyfélszolgálata is csak korlátozással látogatható. Fő szabály szerint, az ügyfélszolgálati térben egyszerre csak egy Ügyfél tartózkodhat, mindazonáltal - amennyiben lehetséges - itt is kérjük majd a telefonos, ill. elektronikus ügyintézést.

Március 16-tól, a Temetőgondnokság Ügyfélszolgálatán is korlátozások lépnek életbe. Ügyfeleink fogadására irodánkban csak előre egyeztetett időpontban kerülhet sor, a megfelelő egészségügyi óvintézkedések betartása mellett.

A Kistó utcai Hulladékudvar és a Cseri Murvabányában működő Hulladékgyűjtő telephely március 16 után is a megszokott rend szerint fogadja a lakossági hulladékbeszállításokat. Lepakolásánál és az adminisztrációjánál azonban - egészségbiztonsági okokból - kollégáink kerülni fogják a fizikai kontaktust.

A Piac és Vásárcsarnok - ezt befolyásoló egyéb rendelkezésig - továbbra is fogadja a Vásárlókat, megszokott nyitvatartási idejében.

Fentiek kapcsán szíves megértésüket kérjük, melyet előre is köszönünk!

Vigyázzunk Magunkra! Vigyázzunk Egymásra!