a város arca
Helyi-érték
MAN AT WORK
Man at Work – Egy nyitott Mercedes

 

„Munkaerő-közvetítéssel foglalkozunk, ezért nyitottan kell fogadnunk minden új kihívást. Ez a nyitottság jelenik meg támogatásainkban is. Mindent, amiben van valami érdemi, izgalmas, lokális, ami tetszik nekünk, támogatunk” – foglalta össze a Man at Work filozófiáját Ottó Csaba ügyvezető igazgató.

A Man at Work Kft.-t a kezdetek óta az a cél hajtja, hogy Mercedes szintű szolgáltatást nyújtson egy Ford Mondeo áráért. Ennek fényében a laikusok, nem szakmabeliek számára is  könnyen érthető, miként vált a tizenöt évvel ezelőtt induló cég mára a munkaerő-kölcsönzés meghatározó szereplőjévé az Észak-Dunántúlon. Szombathelyen, Székesfehérváron, Tatabányán, Győrben, Veszprémben és most már Pesten is jól ismerik a nevét. Mára védjeggyé vált a Man at Work. Köszönhető ez elhivatottságuknak, csendes, de kiszámítható, pontos munkájuknak is. Ők dolgozni szeretnének, és nem mindenáron a középpontban lenni.

Tizenöt évnyi folyamatos építkezés eredményeként ötven, többségében multinacionális céggel építettek ki partneri viszonyt, közel kétezer munkatársnak biztosítanak megélhetést a cégcsoporton keresztül. Árbevételük tavaly elérte a 4 milliárd forintot.  

A szerény, de eredményesen építkező cég a támogatási rendszerét is szépen, csendesen építette fel. – Mindenre nyitottak vagyunk. Mindenre, amiben látunk fantáziát, rációt, amiben van ötlet, aminek van helyi kötödése, ami lokális. Nincsenek kialakult elveink, egyszerűen nyitottak vagyunk – foglalta össze a cég támogatással kapcsolatos elveit Ottó Csaba ügyvezető igazgató.

A Man at Work nyolc éve támogatja az Utcazene Fesztivált, ahol egy színpad viseli a nevét. A veszprémi kórház gyermekosztályát is segítik. Itt dr. Szabó Éva személye volt a döntő, de nem eszközt vettek, hanem – amihez legjobban értenek – az Életmentő Alapítvány számára biztosítanak egy fő, a hétköznapok harcában résztvevő munkaerőt. A gesztusértékű, de fontos figyelem megnyilvánulásaként a gyerekosztály részére vettek szivacsokat, hogy az ott éjszakázó szülők ne a székeken, hanem azokon pihenjenek.

Emellett támogatnak, segítenek kulturális projekteket is, mint például a Veszprém Portré Szilágyi Lackóról szóló emlékszámát.

De vissza a munkához, még inkább a munkaerőpiachoz – a folyamatosan változó gazdasági és jogi környezetben a Man at Work biztos pont kíván lenni partnerei, támogatói számára egyaránt.

 

Névjegy
Man at Work Kft.
Tevékenység: munkaerő-kölcsönzés, fejvadászat, bérszámfejtés
Partnerek: 50, többségében multinacionális cég
Munkatársak: közel 2000 fő
Szakmai centrumok: Veszprém, Székesfehérvár, Szombathely, Győr, Budapest
Árbevétel: 2012-ben 4 milliárd Ft
http://www.manatwork.hu

 

Pethő Imre

Fotó: Babják Tamás